Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite dyster jag vet, men det gör ju så ont när det inte blir som man har tänkt sig.


"Det finns inte plats för dig, I allt som är mitt"

Om mörkret är för ljust i natt
Tänker jag lägga mig under sängen
Så att mina monster slukar mig hel

För det är så mycket bättre att dö av något som är verkligt
Än av ett krossat hjärta av glas och kristall
Fyllt till bredden av en icke-existerande kärlek

En dag ska jag packa en väska
Fylla den med böcker
Skrivna av människor som är mycket klokare än jag
Åka iväg och läsa tills jag förstår
Allt det som gör världen så skrämmande

För där borta kommer kanske din röst att tystna
Så att jag slipper höra dig säga
”Det finns inte plats för dig, I allt som är mitt”




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-19 21:02



Bookmark and Share


  Anna*
Det är smärtsamt och svårt när världen ser ut som den gör. Skickligt beskrivet!
2010-08-21

  Junitvillingen
Så stark text...orden griper sannerligen tag och det ordentligt. Speciellt det första & sista stycket fängslar mig...du formulerar dig bra...och du - visst gör det ont, ont när det inte blir som man trott eller tänkt sig vissa saker...*Kram* på dig:-)
2010-08-19

  firefire
ja..lite sorgset var det allt..passar väl till min sinnesstämning just nu..du skrivet fint och "klokt" dina unga år till trots;) men det var dumt sagt det där han (?) sa...
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia