Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla där ute som har tålamod - väntar och blir belönade, och till alla som inte har det och istället ständigt väljer det näst bästa...


Tålamod

Tålamod är
Barnet med godislöfte på julafton
Den nyktra alkoholisten på midsommar
Singeln på parmiddag
Den skadade elitidrottaren

On omöjlighet
samtidigt
En livets gåva
American express till lycka

Bemästrar han den konsten
Bemästrar hon den konsten
Bemästrar du den konsten

har du alla medel för att
Dina drömma ska slå in




Fri vers av julgranskula
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julgranskula
julgranskula