Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund

Bubbelblommor i ett oändligt hav av skrattsalvor
Visa mig den plats du älskar mest
För jag är funnen, öppen
Inget i världen kan eller kommer att stoppa vinden
Den som blåser fram lyckan ur dammet
Visa mig den plats du älskar mest
Ögonblick får blinda ögon att se
Det varar inte längre än stunden




Fri vers av julgranskula
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julgranskula
julgranskula