Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite blind.

Jag vet inte

Jag kanske gissar för
det mesta
Egentligen inte för att
Jag inte vet utan
För att jag tror att jag vet
Förstår du?

Jag förstår det inte riktigt
Skulle inte kalla det
Gissningar, det är ju bara det
Att ingenting riktigt är
Klart, när det
Kommit ut

Jag är bara lite blind i mitt
Inre
Slarvfelen glider undan, och jag
Försöker förstå det du
Vägrar.

Jag söker inte svar om det
Är det du trodde. Då skulle det varit med
Mening, och jag skulle inte blivit irriterad.


Skyll inte på mig, eller dig, eller din hund eller
Någon
För jag vet vad jag gör
Jag försöker förstå, och jag
Försöker hitta rätt glasögon för
Innerst inne är jag
Ju perfektionist




Fri vers av julgranskula
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julgranskula
julgranskula