Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst

Vatten

Källa till allt liv

- Fy fan vad jag är törstig




Fri vers av julgranskula
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 22:23



Bookmark and Share


  coffe
underbar,, tanketecken och vatten gör allt, 90 % av oss är vatten..c
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

julgranskula
julgranskula