Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt står stilla, men går för fort på samma gång


Fryst

fryst
som i en bubbla
glasssplittret fortfarande i luften
som snö

Eld hotar uppifrån
ljus hakar ur en vajande krona
Osynlig Hand, stadiga grepp
vänder mig om
Väggen söker omfamning
allt krymper
jag krymer

svag

Den Osynliga Handen rör sig långsamt
jag allt långsamare
inget grepp om nutid
hinner inte
vågar inte


fryst
som i en bubbla




Fri vers av julgranskula
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-24 15:12



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
mardrömskänsla

berör

tack
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

julgranskula
julgranskula