Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: EPS en av nordens nutida mästardirigenter numer i LA Philharmonic men besöker ofta Stockholm där han fanns en gång...för sommarfestivaler men kanhända han en gång kommer tillbaks...the plot thickens...




Tanka ~ Sine Qua Non

~*~

Den gamle dirigentens
mystik den alltmer tätnar

solist i gosskör
poetiska rocktexter
absolut gehör

***

The old conductor's plot of
mystique more and more thickens

boy's choir soloist
poetical rocklyrics
has absolute pitch

LPWJ 20/08/10

 

 

ny e-bok:

Wakan Tanka

 




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 21:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP