Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och när man trodde att man nått botten, visade det sig att det fanns en lönnlucka

Och när man trodde att man nått botten, visade det sig att det fanns
en lönnlucka
och vem vet om det finns något slut
att falla emot

tyngden som ensam man inte kan bära
pressar ner kroppen till ett tillstånd
av att inte vara

luften trycks längst sidorna
och när blicken förs mot himlen syns håret
som panikslaget sträcker sig uppåt

och ifrån


Fallet

är svårt att bromsa
armarna slits av om du försöker hålla tag
eller så visar det sig att taget inte är stabilt

och man lossnar ifrån det man trodde existera

fötterna påkar neråt
och kroppen blir som en geting
redo att försvara

sin död




Fri vers av TystnadTalar
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra slut Julia.

Så bra styckeindelning, som förstärker orden också, liksom mellanrummer (avbrottet) mellan "redo att försvara" ..... "sin död". Där emellan, där händer något!
2010-08-21

  lilla t
Vilken stuns! Tycker om.
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar