Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro med Olika Riktning (BRYGD nr 10)

 

 








tag det lugnt

häll omedelbums bort varje tanke på nervositet

fyll väskan med samma gamla nyfikna förväntan

tanka drygt så många liter dröm som du orkar förverkliga

glöm att trycka på START- och STOPP-knappen

låt någon underbar varelses kroppsvätska gränslöst rinna genom din

kom ihåg vem som riktningen kommer ifrån

vänta tills allt utom el- eller hotell-räkningen har silats ut

välj om det är världen alternativt jag själv som har virrat bort sig

återfinn en alldeles annan balans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 10:21



Bookmark and Share


  Nanna X
jag blev lugn bara jag läste receptet!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP