Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en porlande källa



som spindelns nät
skört och vackert

i den säkraste hamn
där båten ligger förtöjd
och ingen vind kan harma

källan ur djupet som
vattnar jorden
släcker vandrarens törst
och glittrar i solen

jag längtar efter att sträcka mig
oändligt i alla riktningar
i ett nu som är evigheten

vara brutet bröd
och utgjutet vin
i din hand

stilla i din skuggas tyngd
jublande inför ditt ansikte




Fri vers av rebecca d
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-11-21 22:07



Bookmark and Share


  Propella
Du har så otroligt lätt för orden, det känns som om de rinner ur dig lekande lätt. Det är alltid en upplevelse att läsa dina texter, eftersom du gång på gång överraskar.
2005-11-22

  Per Rydberg
Sköna ord i tillit:
"jag längtar efter att sträcka mig
oändligt i alla riktningar
i ett nu som är evigheten"
Tycker mycket om den!
Ska bokmärkas så att jag kan läsa
den om och om igen!
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d