Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting här har samlat damm

Jag drömde du blev
glad att
se mig, det

skär i mig hur
förvånad jag blev &

natten blev nåt vackert natten
blev nåt jag glömt bort,

öppna sår
blöder

friskt

allting här har torkat
in,
tappats
bort &
svabbats upp lämnat

bleka fläckar

jag ställer mina drinkar över allting här har

dött
i smyg jag
måste råkat titta bort jag
måste
råkat titta
bort &

allting här har samlat damm

jag
somnar & sen
vaknar jag &

jag försöker tycka om det men

det ger mig ingenting jag
vaknar & sen somnar jag sen
vaknar jag
igen

det
ger mig liksom ingenting jag

drömde att jag kände & sen
vakna jag & grät


över mitt lilla liv


jag vill inte att du kommer
hit något mer men

det vet du ingenting om.






Fri vers av Dorothy Lux
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorothy Lux
Dorothy Lux