Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du?

...

kan inte glömma
vill inte

måste veta
hur du känner
vad du tänker

ska ringa
dina siffror
imorgon

för att få veta…



...giv mig styrka




Fri vers av Shadow
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-11-21 22:24



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Känslan smittar. Oron att inte veta.. rädslan inför svaret.. Hoppas att du får positiva besked imorgon! ;}
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Shadow