Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar mina ex



Inga personer stör mig som de
jag brukade älska

de går mig extremt på nerverna
de jag vill höra av hör aldrig av sig
de jag inte vill höra av ställer till mer
och mer problem de vill ha mig tillbaka

men självklart, av principskäl
låtsas att de inte vill det

de alla älskar bilar och elektronik
de alla spelar mer eller mindre gitarr
och har ett sjukt intresse för musik

alla tyckte de om mig
och gjorde mig till deras prinsessa
alla tog de hårt på dem när jag försvann

flera av dem har hotat att döda mig
en har försökt

de jag vill ha kvar i mitt liv
hör av sig mindre och mindre

för att jag har svårt att vänja mig av
vid något som brukade vara kärlek
och de har en förmåga
att fortfarande älska mig
sen hör de av sig igen
när de har slutat med det beteendet

ibland undrar jag vad de tänker om mig nu
det enda jag har gjort mot allihopa
är att jag har sårat de alla ordentligt
bara mer eller mindre

några hatar mig
några tycker om mig
och de alla stör mig

de stör mig
allihopa
jag hatar mina ex
ibland vill jag ha tillbaka en eller två
ibland vill jag krypa in igen
och några av dem skulle tyvärr ta tillbaka mig
men inte den jag fortfarande tänker på
den som fortfarande bränner i mig
max

de flesta har kallat mig hora
de flesta har hatat mig i perioder
alla har anledningar att göra det

och
jag har nog anledningar att hata dem med
men de stör mig mest
vissa för att de inte hör av sig
vissa för att de gör just det, hör av sig

de är alla mer eller mindre samma person
alla älskar elektronik
nästan alla älskade mig
många fler än jag älskade
ibland vill jag krypa ner hos någon av dem igen
men mest
stör de mig bara




Fri vers av Citrusblomma
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 21:37



Bookmark and Share


  stefan.g
Du har inte funderat över dina val? Det känns som det är återkommande....Bra skrivet?
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma