Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara andedräkt

det finns inget
annat än
din andedräkt

bortanför mina
ögon ska jag

innanför mina
ögon är jag

ensamhet är mina
andetag

ensamheten är
min eviga
lott




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 21:50



Bookmark and Share


  stefan.g
Både tragisk och befriande..
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

virre