Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek, åter igen

Tag mig i din famn
Smek mig över håret
Viska mitt namn

Kyss min kind
Jag känner hur du andas mot mig
Likt varm vind

Fläta dina fingrar i mina
Dina vackra händer
Får mig att tina

Jag blir varm av att se på dig
Så kärleksfull
Har ingen varit mot mig

Jag njuter av varje sekund
Bara med dig
Kan jag få en sådan stund

Livet kan få oss att må gott
Som nu
När jag tänker på allt vacker jag fått

Du ger mig mer än jag begär
Jag älskar dig
Jag svär



















Fri vers av habibty
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty