Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄNN NER ALLT.









tror du på sagor?
har du öppnat hjärtat igen?







lägg dig ner bredvid mig
och fläta ihop dina fingrar med mina





skrik dig hes
stirra dig blind




jag skrapar resterna av ditt sockervaddsliv
låter dig ta mig mot väggen







och tillsammans
är vi oslagbara.




Fri vers av fakieform
Läst 577 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-22 19:04



Bookmark and Share


  Louisedottern
för mig ger detta en känsla, och doften av, en tonårsromantik. som med en osäkerhet driver båda till vansinne.
2011-02-20

  aol
bra skriftat vännen
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform