Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En återspegling av sig själv



Du förstör natten jag drömde om hela min barndom
du håller för hårt
du kramar för hårt

du tänder eld på mig och jag tycker inte om det
jag vill inte ha någon åtrå eller passion i mitt liv

jag stängde av det och valde bort det
det gjorde mig illa
jag blev bara lurad av romans och jag vill inte höra sånt

Jag tycker om att vara lesbisk på halvtid
det ger mig lite hopp om att lyckan kanske finns

trots att du förstörde allt
som betydde för mig

du spyr lögner och jag äter dem
lögn igen
jag äter inte
vem fan tror på det

jag köper lögnerna
det gör jag
du säljer dig till mig och jag köper så gärna

jag vill inte höra
och jag vill inte veta

jag är immun nu
jag tål det
du kan säga som det är

du kan tända eld på mig
du kommer ändå inte väcka några känslor i mig
det finns inga längre
det finns ingenting du vill ha

det finns ingen romantik eller längtan i mig
du tog allt
och jag färgade håret svart
jag gör det varje månad

för av någon dum anledning
ser man ändå att jag varit rödhårig
under allt det svarta
jag vill inte ha med den rödhåriga personen att göra
hon var ful och tjock och äcklig

ändå ser hon på mig genom en trasig spegel
från en krossad tid
håller ut sin hand och ber mig ta den

hon påstår att hon var lyckligare än jag är
hon säger att hon hade minsann aldrig ångestattacker
och hon behövde inga mediciner för att hålla sig vid liv
visst, hon var tjockare
mycket tjockare
men hon var iallafall lycklig

det finns en anledning till varför hennes spegel är
sönderslagen
jag tyckte inte om henne
så dränk henne någonstans
jag vill inte minnas att hon någonsin funnits

jag vill inte minnas att jag en gång var lycklig
och ännu mindre
att det var en pojke
som var hela anledningen till den lyckan

jag behöver ingen
jag är svarthårig nu
jag är immun
mot känslor, kärlek, erotik och romantik
jag äter inte och jag trivs med det

det finns cigaretter och kaffe
det finns mindre storlekar jag behöver platsa i

så kommer du tillbaka i mina drömmar
tar ännu fler av mina nätter
och påminner mig om att du finns
om att du fanns i mitt liv en gång
och att du gjorde mig lycklig

jag vill inte veta
jag vill inte minnas
du kan inte tända eld på mig
du kan försöka
men du kommer inte väcka några känslor i mig
jag har inte sånna längre
det är en business jag har slutat med
kärlek är inte mitt område längre
du får ta den delen med någon annan
jag vill inte vara med
jag vill inte veta

du förstörde allt jag drömde om
du höll för hårt
du sade att du skulle älska mig hela ditt liv
jag vill inte bli lurad igen
så jag tror inte på romantik




Fri vers av Citrusblomma
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma