Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla förklara, varför lät du mig gå?



Snälla älskling
det har gått så lång tid nu

du har fortfarande inte ringt
du har fortfarande inte skickat
ett förlåt kort

du har fortfarande inte bett
om att få komma in igen
du har fortfarande inte bett
med skyldiga ögon
om att få mig tillbaka

snälla förklara för mig
för att jag förstår verkligen inte

hur kunde du se mig gå?
jag klarade inte av att du inte sprang efter

det är bara en smärtsam erfarenhet nu

vi kan inte glömma oss
vi var för speciella

glöm mig aldrig

det har gått så lång tid nu

har du glömt mig?
du har fortfarande inte ringt
du har fortfarande inte sett på mig med ånger
och bett mig släppa in dig igen

du har fortfarande inte skickat ett förlåtkort
inget kan mätas med din första kärlek
har du glömt oss

snälla förklara för mig
för att jag förstår det verkligen inte
hur kunde du se mig gå?

snälla berätta hur gick det till
för att jag klarade minsann inte av
att du inte sprang efter

snälla förklara
hur gör du det?

lär mig
hur kunde du se mig gå?




Fri vers av Citrusblomma
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma