Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan i att släppa smärtan i att sluta vara ensam


jag kan gömma mig för andra människor

för att slippa känna smärtan igen

smärtan som fräter som kaustiksoda

men den smärtan är lika påtaglig

som smärtan i att förbli ensam,

ensam i ett mörkt rum

ensam i en dubbelsäng

ensam i alla roliga saker

som aldrig är roliga

när jag är ensam


så jag kliver ut i världen

med mitt hjärta i min ena hand

och mitt mod i den andra

för att se vad som händer

när jag nu bestämt mig för att

smärtan i att vara ensam är värst

för ingen tröstar en för ett brustet hjärta

när man är ensam i sin säng

i sitt mörker

i mina roligheter




Fri vers av Göran Byrén
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-22 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén