Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sade att du älskade mig, och fan jag trodde på dig



Fall min ängel
förklara varför jag gråter
av att se dig med någon annan

jag är för dum
jag trodde på dig när du sade
att du skulle plocka ner stjärnor åt mig
jag är för korkad
jag trodde att du älskade mig
fan jag trodde på dig

några trasiga löv ringlar sig runt mig
viskar i höstvinden
att det är inte så farligt
du är fri nu
du har det du alltid ville ha
du vann
du var duktig

jag kunde ha suttit och tittat på
jag kunde bara ha suckat och gått vidare
varför är det så svårt

varför är jag så dum
du har inte ens sagt fölåt

jag borde ha vetat att du aldrig tänkte komma tillbaka
vissa säger
han behövde dig
innerst inne älskar han dig

andra säger
han har uppenbarligen gått vidare
du borde göra det samma

jag borde ha varit smartare
jag borde inte släppt iväg mitt glashjärta
jag visste att du skulle slänga det i marken

någon sa att du och jag
vi är som i en film
vi är fast i varandra
och kommer alltid att vara det

skär sönder mig
låt mig hamna i himlen
jag var för dum för att förstå
att du aldrig menade vad du sa
jag var för dum
för att inse att kärlek
det är en illusion

du menade aldrig att du älskade mig
i sånna fall hade du väl varit här nu
du hade väl fångat mig när jag behövde dig som mest

nej du är feg
du bara gick när det blev tufft
jag kan sitta på mitt privata moln
i en fin klänning
och uppsatt hår
och vänta på att du också dör
och kommer dit och sitter bredvid mig

vi kan dricka vodka och prata om vad vi gjort
tiden ifrån varandra
vi kan skratta och uppskatta varandra
vi kan göra varandra lyckliga som vi brukade

men du kommer aldrig komma upp dit
och du kommer aldrig be om ursäkt

jag har bara lite svårigheter att inse
att jag blev grundlurad
sådan är jag bara

jag är prinsessan du lämnade tillbaka
när det blev tråkigt
jag är flickvännen som satt hemma och väntade
och du kom aldrig hem igen

låt mig bli hel igen
torka mina tårar och säg att du ångrar
att du krossade mitt hjärta
att du ångrar allt

fall från skyn älskling
lämna mig ifred

jag var så dum som trodde att du älskade mig
du sade att du gjorde det
och jag min korkade jävel
trodde på dig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma