Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockervadd

Som en riktig häxa
står jag vid min kittel och
spinner fram en portal
av moln och kristaller
en portal
i vars öga jag kan se
tivolits sanna själ




Fri vers av Annie_Dog
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-08-22 23:22



Bookmark and Share


    Cronopio
Jag gillar sockervadd, så där har du ett plus från början. Det här skulle kunna bli en skithäftig novell också. Drömsk. Jag gillar det.
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog