Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till hustomten plain and siempre


Nu när hösten är här kan du vara mig kär

vet att vi alltid har haft svårt att umgås längre perioder kära du

egentligen är det inte konstigt.

Vi är väldigt olika

Ena stunden lurar du mig, andra stunden lurar jag dig

Alltid ska du svara den som lämnar livet och ansvaret och seglar bort in i asfalten.
Aldrig ska det vara jag som plockar dig därifrån.

Vill ju det kära du. Jag älskar ju dig.

Men du älskar inte mig.

Förebrår ingen något kanske om vi hade ett gemensamt mål att ströva mot, vad tror du om det?

Nu kan det vara väldigt svårt att utstaka sådana saker när man faktiskt inte kan kommunicera med ord inte kan kommunicera med tankar inte kan kommunicera fysiskt heller det kan då vara svårt då

inte sant kära du.




Fri vers av NiklasB
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-08-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB