Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan slags kärlek

Kärleken till mitt barn är större än allt.
Lika unik som den kärlek många föräldrar känner för sina barn.

Som om vi vore två delar av en och samma.
Hans andetag är viktigare än mina.

Att sätta sig själv åt sidan och ge sig hän åt den här nya lilla varelsen du själv skapat på det mest naturliga sätt som finns.

Det mirakulösa.
Det otroliga.

Barn suddar ut gamla riktlinjer. De gör att du glömmer bort vad som brukade vara viktigt och ser med en klar syn på dagens verklighet. En förändrad mer riktig mer viktig verklighet.

Vad vi var ämnade att göra.

Kärleken till ett barn är limmet som håller allt samman. Som gör att du orkar mer än du någonsin trodde att du kunde orka med.

Bördan är stor men belöningen större.
Ett leénde från ett litet ansikte som liknar ditt eget.
Som påminner dig om ditt arv och din framtid.

Som betyder mer än allt.




Fri vers av Suz
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-23 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz