Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade O. Har varit alldeles för få dikter till dig på senare tid.


Gammal och grå

Jag kan gå vilse när jag vill
Men jag gör det nog helst i natt

Dina kyssar sitter kvar
Och de känns som i början då allt var nytt

För ja, du tar på mig med vana händer
Och upptäcker samma saker du har upptäckt förut
Men jag älskar att se dina fingrar komma hem
När de vandrar runt min navel

Och folk säger att vi blir gamla och grå i varandra
Vad fan bryr vi oss om det?

För de förstår inte
Att varje sekund jag är med dig
Kommer jag hem
Tar fram barnet i mig
Och ser hela min framtid stakas ut
(och jag gillar vad jag ser)

Så jag ska nog gå vilse i natt
Med din andedräkt fortfarande varm mot min hals
Och vägra att flörta tillbaka med de män jag möter

Jag ska vara gammal och grå
Och bara tänka på dig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 11:36



Bookmark and Share


  soulsistah
fint tycker jag, att kunna vilja bli gammal och grå med någon
2010-08-23

  LassO
"when im 64" ;) nice
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia