Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara ett minne

Nytt fotoalbum, dax att sortera redan framkallade bilder då det plötsligt slog mig att det är sista gången du är med i ett album.

Sista gången du befinner dig i nutid med oss, i vårt nya album för snart är ett nytt år här och i det nya året finns inte du någonstans.

Du är bara ett minne.

Det jag fruktat mest. Att du ska kännas avlägsen. Ett minne.

Min älskade vän när ses vi igen.
Om inte i i nutiden så när?

Foton som stannat tiden precis som det var. Foton som viskar om glädje så väl som om sorg.

Foton där du är lika levande som då.

Ett kapitel är avslutat, nu ska vi påbörja ett nytt.

Ett kapitel utan dig.

Vad ska jag ta mig till älskade vän.
Jag saknar dig så.




Fri vers av Suz
Läst 555 gånger
Publicerad 2010-08-23 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz