Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I beroendets klor

Det var som tystnaden
ekade
drog mig och tog över mig
la mig ner på bara knän
tanken som inte kan motstå
frusterande
frihet med val att vara inlåst
frihet som endast lyser igenom
i snabba valda steg
springer
för livet




Fri vers av poetlinan
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 18:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt skrivet och texten berör mig
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan