Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem jag egentligen är?

Jag gör mig liten
som få, så liten
så ingen kan se mig.

Känner mig så ensam,
men jag spelar ingen roll,
för du vet att jag finns
om du behöver mitt
leende.

När ditt namn
lyser på telefonen
svarar jag
& Undrar vem jag egentligen är.

Men Älskling, när
broarna mellan oss
fallit ner faller vi
tillbaks dit vi vill vara.
När det äntligen är över,
faller vi tillbaka och jag
ser mig i spegeln.

(Ögonen röda av gråt,
& undrar; Vem är jag egentligen.)

Älskling, jag smeker din kind så
rödflammiga.

dina rosaröda läppar
kysser jag samtidigt som jag funderar
på vart vi kommer hamna senare i livet.

Samtidigt som ja ser min
lillebror på gatan, funderar
jag på vem jag egentligen är.




Fri vers av RedCherry
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-23 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry