Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisen!

Försvinn! gå din väg ditt otäcka svin,

du står där med ditt elaka flin.

En gång var vi så nära,

du var en av mina kära.

Res iväg din dumma gris.

Är detta vad man kallar kärlekens pris?

 




Fri vers av Reg
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 20:18



Bookmark and Share


  aol
ler,bravo gillas vännen,
2010-08-24

  hassanzass
Hahaha :D, bra!
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg