Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under...

Under...

under ytan med näsan knappt ovanför.


Under...

tiden som flyter förbi

ser jag
att världen skimrar

inser jag

att världen skimrar av nyanser

Inte är allt svart eller vitt...

Ser jag...
inte är jag så underlig


Under...

små, små under

världen är full av små under.


Under spegelblanka ytan av tillvarons varanden

döljer sig så många under

och ett av dessa under är du, min kära!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-23 23:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vacker.
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion