Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängeln min

Håll om mig
krama mig
hårt och länge

 

Behåll mig
i din famn
för evigt

 

Släpp mig
aldrig
någonsin

 

Smek mig
med dina
visdomsord

 

Vägled mig
med ditt ljus
och din kunskap

 

Vårda mig ömt
såsom
din nästa

 

Blås liv i mig
när lågan falnar
och oron tar över

 

Visa mig
din trädgård
där allt lever

 

Skänk mig doften
av en nyutsprungen ros
i december

 

Skyddsängeln min
du som vakar över mig
vaka så över andra

 

 

Res tillsammans med oss
upplev nya höjder




Fri vers av WhatIsLife
Läst 173 gånger
Publicerad 2005-11-22 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife