Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regelbrott



jag tror att allt började
någonstans mellan en skärmvägg och två cigaretter
den onsdagen då jag försovit mig
och du var förbjuden på mer än ett sätt

vi måste ha fastnat där någonstans
vid askkoppen bredvid entrén
för jag minns med säkerhet dina ögon -
hur dom vidgades bakom röken
när också du förstod


jag vet att jag förlorade
någonstans mellan en hemfärd och dina nackhår
den natten jag bröt mot alla regler
och du var begär på mer än ett sätt




Fri vers av Propella
Läst 865 gånger
Publicerad 2005-11-22 10:58



Bookmark and Share


  Nilla E
Väldigt snygga upprepningar!
Och känslan förmedlas så väl så att man tror man var med. Som alltid!!
Way to go!
2005-11-23

  Daniel_78 VIP
Jag gillar då första raden
vilket vittnar om mer än en början
en fortsättning
och som vanligt har den allt
miljön, karaktärer, intrig
Kanske känns titlen lite tråkig
men bara kanske

Slänger med ett betyg denna gången också =)
2005-11-22

    jahapp
med risk för att bli tjatig....jag fattar inte hur du kan va så bra!!!!
2005-11-22

  Ola Rydberg
du skriver på ett sätt
som tilltalar mig mycket
just hur du inleder och
jag gillar
slutstycket på andra stycket
2005-11-22

  Tove Meyer VIP
det här känns annorlunda och nyskapande. realistiskt men ändå drömskt på något vis...
2005-11-22

  swimsus@gmail.com
"Det var begär & det var förbjudet på mer en ett sätt"..Din berättarstil är myntad vad säger man..gediget propellaaktigt språkande på bästa sätt..;)
2005-11-22

  mysanpysan
värsta storstads sex in the city känsla :)

charmigt igen
mycket målande
ser allt precis framför mig
som i ett skådespel

Super!!
2005-11-22

  SofiaN
Och igen och igen, ja, det tar aldrig slut och du kan verkligen konsten att sätta ord på det. Är du säker på att det inte är mitt liv du lever ;)
2005-11-22

  Folke
Åh, där har man ju varit.... både en och två gånger! ;) Bra fångat!!
2005-11-22

  rebecca d VIP
o, den här känns i magen.
Älskar iakttagelsen:

hur dom vidgades bakom röken
när också du förstod

för just så är det när ngn förstår ngt viktigt eller svårt eller överraskande.

fånga ögonblick...
2005-11-22

  mariann
Jag vet inte varför jag alltid fastnar för dina sista verser, måste vara för att det alltid är ett så starkt och talande slut.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Propella
Propella