Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvatorn



först: ingenting

sen känslan
smygande bakom bröstbenet;

kanske inte lika flytande
som den är i dig
eller lika glaslik

utan mer överraskande

som ett skratts kittling mellan naveln och himmelen
eller strax därunder




Fri vers av Propella
Läst 2071 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-09-27 17:40



Bookmark and Share


  Tino
Fint som alltid, men vart har du tagit vägen?
Många år sedan, du vann ju ett bok kontrakt var alltid hyllad på
poeter.se, vår egna drottning. Kom tillbaka och leverera de
levande kärlekstexter som bara du kan
2013-03-02

  aol
så fint,
2010-04-18

    Lilla fröken söt
åhh vad härlig!
2009-06-05

  annso.fie
Jag slutar aldrig häpna över hur vackert du skriver..magiskt
2008-10-22

    Jan Cederlöf
Utmärkt komprimerat - få ord förhöjer trycket i orden; det var en snygg och välkomponerad återkomst.
2008-10-08

  Per Rydberg
En känslokälla härligt porlande - vilken skön beskrivning!
2008-10-06

  Anguis
Ja det bara slår till. Najs beskrivet.
2008-09-28

  [jimmy]
kul att ha dig tillbaka...!

ny röst och ny hårfärg...
ja, man vänjer sig...
om man ser dig ofta...:))

/m
2008-09-28

    ej medlem längre
Den här glada underbara
och rel. korta dikten tycker jag
så bra beskriver det där pirret,
när man träffar någon ny,
plötsligt & överraskade attraktion,
den där första hastiga "förälskelsen"
2008-09-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var lite överraskande då
2008-09-28

  Ola Rydberg
Wonderful
kul att du är tillbaks
2008-09-27

  camillala
jag bara älskar den här
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Propella
Propella