Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje natten


jag sprang in i en man,

som kan tämja vinden
och vrida tiden med ett handslag

jag ramlade rätt in,

med honom är omöjlighet självklarhet
och eftertanke överflödig





Fri vers av Elin S
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-11-30 21:11



Bookmark and Share


  pang
wow! snyggt. speciellt sista raden.
2006-01-26

  Propella
Jaha. Favorit.

(tack för att du skriver - vet inte vad mer jag kan säga)
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S