Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#16)


blev utskriven i fredags
åkte och sa hej då
till dottern

sen bolaget
och apoteket

skar upp armarna
med en demonterad
gillette mach 3

tog alla piller
bajsade på mig

två gånger

4 starköl
en flaska whiskey
innan jag hängde mig
i en gitarrsladd
i gångjärnet till köksdörren

ringde 112
innan så mina anhöriga
skulle slippa se skiten

för tidigt visade det sig dock

polisen och ambulansen
kom snabbt
bröt upp min dörr med en kofot

körde tillbaks mig till psyket

nu har jag bevakning konstant

fan
att jag ringde så tidigt

nästa gång gör jag det inte
hemma

och ringer



ingen
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-26 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP