Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#15)


igår spelade vi yatzy

hillevi är dement
och trodde stundtals
att vi spelade poker

karisma har blivit utskriven
borgar-göran också

ersatta av
'halva-inne'
inget snuskigt smeknamn
faktiskt

han satt på kåken
för misshandel
och kom ut efter halva tiden
på grund av
gott uppförande

lisa är en annan ny patient
yoga-tjej
gör smycken

ett ganska feminint
halsband till mig igår

dom ska få mig
att hitta ett inre lugn

dom hade hittat
mina självmordsbrev
på senaste razzian

snodde tillbaks dom
från expeditionen

vet inte vart jag ska gömma dom

under madrassen så länge

det var ett jävla jobb
att författa dom
och tids nog ska dom
få läsas

men inte än...
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-25 11:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Känner igen miljön! Fångat på kornet!
2010-08-25

  Algotezza VIP
Bra! Läsvärt - inte minst därför att du realistiskt speglar den s.k. hispan som en miljö med precis alla slags original... Sällan kopior!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP