Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldmakare

Han tar sin hand
löper den längs
kurvningen
av min ryggrad
längtan vaknar
kärlek känns
huden tindrar
Han tar sina läppar
kysser sakta min hals
öppnar riket
drar passion
Kyssen som dansar
över mina läppar
suktar med själen
skakar närhet
önskar evighet
njutning
och guld
brinner
i hans ögon.




Fri vers av poetlinan
Läst 1206 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-25 12:52



Bookmark and Share


  mariasan
den här tycker jag om, fin titel!
2010-08-31

  Ola Rydberg
Ja vackert
och kraftfullt
2010-08-30

  Suzy med punkterna
Bara titeln i sig är ju ren poesi...
2010-08-30

  firefire
underbart hett härligt;))jättebra skrivet!
2010-08-26

  blaite
Snyggt som fan
2010-08-26

  Amorina
"... guld brinner i hans ögon". Så vackert! Fint skrivet!
2010-08-25

  Gunilla VIP
Skakande vackert
och detta utan
ett enda "felaktigt" ord!
Skickligt!
Läckert!
2010-08-25

  Anya VIP
Stark text! Gillar titeln Eldmakaren!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan