Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN hel värld som blundar...


Ser ni inte


Ser ni inte
Eller vill ni inte se
Trasiga möbler
Ofta nytt porslin
Märken i skåp, dörrar och tavlor
Nya sopar och sopskyfflar

Nya köksbord
Nya rumsbord
Hyllor och prydnadssaker som försvinner
Ser ni inte
Om ni inte vill se barnens oro
Eller kvinnans
Rädsla för utbrott i ögonen

Så borde ni åtminstone se
Dessa faktiska indicier
När grejor ständigt försvinner
Och går sönder
Så finns det en orsak…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO