Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saker händer, man läser och upplever spännande saker


Något är på gång!!!!!!!!!!!!!!



nya tider är här

jag tror på framtiden

går bara så långsamt ibland, hi hi




Fri vers av Christine Sabel
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-25 18:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med långsamma steg
kommer nog det allra
bästa vem vet vad
som Dig vill gästa...
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel