Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste missbedömt din kapacitet att inte hålla dig undan

De första sekunderna
De allra värsta
Hjärtat skenar
Pulsen stiger
Kroppen värker
Något är fel

Bomben faller
molande I mellangärdet
Bilderna framkommer
Min natt
I tillbakaspolning
Ditt ansikte överallt

- Jag ska aldrig somna mer.




Fri vers av Fenomena
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena