Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYSTERHETENS RÖST

 

Att vänta
förtärande
skakigt
På pengar
första lönen
regelrätt
Dystert
tunga skyar
ensamhet
Pysslar
med vad
vet ej
Väntar
längtar till
solkram

Att vänta
förtärande
skakigt

På pengar
första lönen
regelrätt

Dystert
tunga skyar
ensamhet

Pysslar
med vad
vet ej

Väntar
längtar till
solkram

Att bida
fördärvande
tråkigt

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-26 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar