Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med de blågröna ögonen

Jag känner en flicka med sådan glädje
att tårar blänker i ögonvrån
hennes själ dansar på vidomspunna blomsterfält
det vackra i hjärtat har spritt sig
utom och inom
genomsyrar dagen, ögonblicket, tiden
När hon andas öppenhet och kärleksvisor
fingertopparna pirrar av oskrivna lyckliga ord
och längtan är nu, framtid och vår tid
Flickan med de blågröna ögonen
öppnar sinnet helt och låter tåren trilla
nerför min rosiga lyckliga kind




Fri vers av poetlinan
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-26 20:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Glatt överaskad, oj så förtjusande skrivet.
2010-08-30

  Paulus Johannes Allaverdi
Bländande glädje du förmedlar i dikten!

Bra!
2010-08-26

  Anya VIP
Vilken fin text om sig själv! Härligt att känna sån glädje!
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan