Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag hade en vän


Jag önskar jag hade en vän
Som följde mej alltid
Och bar mej hem
Om jag hamnade på glid

Och hjälpte mej igen
Om jag hamnade i strid
Och som skrattade och log
Gav mej lugn och frid
När jag behövde det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 10:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, en sådan vän skulle man vilja ha...
2012-06-14

  Bibbi VIP
Den vännen vill Jesus vara för Dig och är för mig.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO