Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koma åt fel håll


för visst är det
den 26e juli idag
år 1965
klockan 9 på kvällen!?

känns som jag har
legat i koma
i typ 15 år
fast tvärtom

snälla
staffan
det är den 27e augusti
2010 idag
klockan 12.38

och du HAR
legat i koma
fast i typ 30 år

men åt andra hållet

hänger du med?

och hänger du med på
att komat kommer sträcka sig
typ 60 år till

åt något håll

troligtvis



inåt...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-27 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP