Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens fågel

Se dagens fågel
rita med sin fjäder
där för den första solens sken
se morgonens
magi lysa upp var litet korn av grus

se dagens fågel
flyga över ängen
över längtans glitterhav

möt dagen
som en skälvande sekund
av sångens ord
möt dagen
som den fågel
som ritar med sin fjäder
där i sanden
möt dagen nyfiken
och magiskt född

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~