Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan.

Tänk dig en flicka av en ömtålig sort
som roas av regndroppars färd nerför
fönsterrutans glas.

En sorts flicka som skulle kunna
klättra högst upp i trädet för att känna
vinden i håret,
trots hennes rädsla för höjder.

Tänk dig en flicka som likt de i sagorna
skulle kunna vänta en evighet på sin prins.

En flicka som skulle vänta
trots att hon vet att han kanske
aldrig kommer.

Tänk dig mig i krona
och låt mig vara din prinsessa.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 08:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en prinsessa i krona
du blir ju en drottning

salig din tron, Gudinna
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter