Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly inte





Fly inte gråten

det
varma regnet
ur
din själ


fly inte gråten

känn
din ängsliga stund

andetag
mot
livets fullkomlighet


BodilSandberg-04




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-22 16:57



Bookmark and Share


    Saulus
Varmt tilltalande! Tårar är själens tvål!
2009-06-18

    ej medlem längre
väldigt bra, fint, sant skrivet:
"det
varma regnet
ur
din själ"

annorlunda liknelse.. gillar
2005-11-22

  Christer VIP
Vackert! Speciellt "det varma regnet ur din själ".
2005-11-22

    Regina E
Vacker tanke som inger hopp mitt i gråten. Fint skriven, enkelt och luftigt. Sorg när det är som vackrast!
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg