Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E.


Du fattas mig.

Solkatter smeker
min hud.
Jag sitter i skuggan,
och en mans
klocka lämnar
märken på
min kropp.

Jag skriver
i min anteckningsbok.
Ord utan
mening,
ord utan
känsla,
ord utan
ord.

Jag är rätt
konstig.
Det kan jag inte
förneka.


Dagdrömmar,
underbara,
fantastiska,
lyckliga
dagdrömmar.
Om tiden
då allt
fortfarande var
bra.

Rör om i
min kopp med
svart kaffe.
Känner mig
lite sådär
artistisk
och
estetisk.

Min säng var
stor,
tom
och ensam
i morse.
Det var något
som var fel,
något som
inte var som
det brukade vara.

Du saknades.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 667 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-29 13:00



Bookmark and Share


  frostblomma
Sjukligt vackert skrivet.
2010-09-25

    Sanera
Otroligt vackert skrivet, jag gillar det! :)
2010-09-08

    ej medlem längre
"Jag skriver
i min anteckningsbok.
Ord utan
mening,
ord utan
känsla,
ord utan
ord."

Vackert!
2010-09-01

    Knasboll
bra flyt, härilga ord, stark kännsla!
applåd
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Suicide