Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke om livet


Glädjen virvlar runt mitt hjärta
när solen lyser upp min väg
Det doftar så gott om träden
Vinden blåser inspirerande
Jag börjar nästan rysa
När regnet sakta faller
Varför denna plötsliga smärta?




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan