Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som handlar om hur svårt det är med Tillit när människor bara sviker


Tillit

Människor kommer människor går
Så fungerar det i livet
Men att släppa in någon
Öppna sig för andra
Det är svårt
Det är smärtsamt
Det är jobbigt
När jag gång på gång
Förlorar den tillit
Jag sakta börjat skapa
Mellan olika människor
Ändå gör jag om
Samma misstag
Varenda gång
Med nya människor

När jag släpper in folk
I mitt liv
Blir jag så arg
Så himla ledsen
Extremt besviken
Saknaden blir stor
Ensamheten så stark
När någon går
När jag blir lämnad
Detta stora svek
Det gör så ont
Jag förstår sällan
Varför måste folk gå?
Snälla, stanna kvar
Försök att förstå
Ingenting blir bättre
Om du bara går.




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-20 14:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att bli sviken och besviken.
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan