Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev jag till en vän som förlorat sin älskade hund. Men utgick efter känslan av att förlora min älskade katt för många år sedan


En fyrbent vän


En vän med päls och fyra ben,
så mjuk, go och len.
Du i mitt hjärta alltid finns kvar,
precis som den trogna vän du var.
Jag älskade dig min ögonsten,
min vän på fyra ben.
Du bekräftade mig varje dag,
din matte var verkligen jag.
Du och jag hade ett särskilt band,
kände jag när du la tassen i min hand.
Du ska veta att saknaden efter dig är stor,
nu jag helt ensam här bor.
Tänker på dig hela tiden,
medan jag kämpar med den smärtsamma striden.
Jag kommer aldrig kunna glömma dig,
jag bär dig kärleksfullt inom mig. ??




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-09 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan